Selecteer een pagina

Leer de taal van JOUW vulva, flamoes, vagina, …

Davinia Heuft

Leer de taal van jouw vulva, flamoes, vagina, Poes, punani, yoni, trut, gleuf, doos, tempel, grotje, truffel, kut of hoe jij het ook wilt noemen.

Over het algemeen wordt er gedacht dat iedere vulva slechts één universele taal spreekt en om dezelfde benadering vraagt. Maar dat is niet het geval! Iedere vulva is anders en heeft een andere gebruiksaanwijzing en spreekt haar eigen taal.

In een 2 x 2,5 uur durende verdiepende maar ook luchtige en gezellige waardevolle workshop leer je alles over de verschillende types vulva’s en hun gebruiksaanwijzingen.

Je zult jouw type herkennen en ineens dingen snappen als:

  • waarom jij wellicht sneller of juist moeilijker een orgasme kunt krijgen dan je vriendin
  • waarom jouw genotslippen kleiner zijn dan de vrouw die je laatst in de sauna zag
  • waarom jij het niet prettig vind om direct contact op je clitoris te hebben
  • waarom jij vaak niet zoveel zin hebt in seks.

Als jij de taal van jouw genotsgebied goed kent, dan kan jij jouw partner leren wat jouw gebruiksaanwijzing is en wat jij echt heel fijn vindt.

Deze seksuele en praktische handleiding is eigenlijk een must voor een optimaal genietend en verrijkend seksleven.

Deze workshop bestaat uit 2 delen:

In deel 1 krijg je alle informatie die jij nodig hebt om te ontdekken welk type jij ‘bent’ en welke kenmerken daarbij horen.

In deel 2 krijg je alle specifieke informatie over jouw type en hoe dat zit qua opwinding, orgasme en genotplekjes. Zodat je thuis alle informatie tot je beschikking hebt om jouw unieke vulva taal met haar eigen dialect te kunnen spreken.

Na de workshop krijg je tevens een korte en bondige handleiding mee over alle mannelijke types en hoe jij ook het genot van de man kan verder reiken.

Inschrijven

Aandachtspunten:

  • De workshop is volledig gekleed
  • Je hoeft nergens over te praten als je dat niet wilt
  • Mijn benadering is luchtig, schaamteloos en voorbij aan taboe
  • Ik communiceer vanuit openheid en met respect voor een ieder

Praktisch

Kies onderstaand vor welke data je je wilt inschrijven en je ontvangt meteen een bevestiging met alle praktische informatie in je mailbox.

Davinia

145.00

Boek deze workshop op jouw eigen locatie

Je kunt dit  ook als workshop op locatie boeken. Gezellig bij jou in de huiskamer of op een bepaalde locatie door jou gekozen. Voor een gezellige en luchtige verrijkende vrouwenavond met weer eens een ander thema of een vrij-gezellig feestje. Stuur me een email om met elkaar te kijken naar de mogelijkheden.

Op locatie zal de workshop 3 uur duren (maximaal 8 deelnemers).

Prijs exclusief reiskosten: €550,-

Ik ben Davinia Heuft en mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen en stellen te bereiken en met hun mijn kennis, visie en ervaring te delen over verbindende, fijne en
‘gezonde’ seksualiteit.

Ik neem je mee op onderzoek, ontdekking en ontwikkelingstocht rondom jouw seksualiteit. Ik leer je  over “gezonde seksualiteit” en verbinden met jezelf en vanuit daar met de ander.
Seksualiteit beleven als dansen op golven van liefde en extase. Seskualiteit, geïntegreerd met liefde, lust en verlangen zodat je vrij en vol overgave kunt genieten.

Ik draag bij aan een wereld waarin meer liefdevolle, vrije, heerlijke, gezonde en intieme seksuele ervaringen beleeft worden. Jij kan en mag volledig genieten. Het is ons geboorterecht, en ook voor jou weggelegd!

{

Vanaf het begin zag ik dat je een mega positieve en aardige vrouw bent, echt cool.

- Robin -

Na de sessies met jou hebben helderheid en stilte zich in mij nog meer verdiept. Dankbaar.

- Lucie -

Davinia is zo liefdevol en weet een goede balans te vinden tussen afstand en nabijheid.

- Annelies -

Ik heb rust gevonden, ook al heb ik nog niet direct een oplossing voor mijn dagelijkse problemen, Ik geloof echter dat dit enige tijd nodig heeft. Rust in mijn hoofd is al erg fijn! Je bent in mijn ogen een lieve en kundige expert binnen je werkgebied.

- Brigitte -

Davinia is prettig, professioneel, persoonlijk en betrokken.

- Ilona -

Dankbaar voor jou! De oprechtheid in jou is zo puur. Prachtig.

- Inge -

Davinia is heel goed in haar werk, liefdevol, zorgvuldig, aandachtig, zorgzaam, rustig, ondersteunend en ik voelde me heel veilig bij haar.

- Ingrid -

Er is een deur open gegaan waar ik heel erg blij mee ben!!

- Monique -

Davinia heeft mij goed geholpen en altijd helder uitleg gegeven over het proces waarin ik zat. Ik heb mij nooit een moment onveilig gevoeld.

- Petra -

Ik heb leren loslaten en kan nu echt gaan voelen naar wat er in mijn lichaam is en daar durf ik naar te luisteren en me aan over te geven.

- Sandy -

Ik heb veel meer ademruimte gekregen...het lijkt of mijn 'muur' om mijn hart is afgebroken en ik nu pas echt liefde kan voelen.

- Wilma -

Ik wil je laten weten dat ik je heel erg dankbaar ben voor wat je voor me hebt gedaan, maar vooral gewoon bedankt voor wie je bent.

- Tessa -