Selecteer een pagina

Coaching in de slaapkamer

Davinia Heuft

Vaak hoor ik tijdens een sessie: “We snappen wat je bedoelt wanneer we bij jou in de praktijk zijn maar thuis is het lastig om veranderingen te maken.”

En dat begrijp ik. Want het lichaam heeft haar eigen geheugen. Wanneer je in je eigen omgeving bent dan val je al gauw terug in oude patronen. In the heat of the moment ben je namelijk niet bezig met theorie en volg je de ingesleten paden die je lichaam reeds kent.

Verandering leer je door nieuwe ervaringen op te doen. Mensen leren sneller en directer vanuit ervaren.

Live coaching in de slaapkamer is een bijzondere mogelijkheid die ik slechts twee keer per maand aanbied om juist dat te doen: verandering brengen in jullie omgeving en coaching in het moment, in jullie slaapkamer.

Hoe ziet de sessie er uit?

Op een voor jullie fijne, veilige en vertrouwde plek beginnen jullie de avond met een door mij begeleid massage-ritueel zodat jullie de dag achter jullie kunnen laten en met elkaar kunnen ontspannen en zakken in het samen-zijn.

Vanuit daar kijken we hoe en wat er wilt ontstaan vanuit de hulpvraag die we van tevoren met elkaar in een kennismakingsgesprek hebben besproken. 

Ik geef jullie in het moment open, eerlijke en duidelijke feedback van wat ik zie gebeuren in jullie handelingen en lichamen. Ik lees als het ware jullie lichamen en reacties op elkaar en hoe de energie in jullie beweegt.

Vanuit daar coach ik jullie en beweeg ik met jullie een andere kant op van wat jullie gewend zijn. Want daar ligt de verandering!

Coaching

in de slaapkamer

Ik werk volgens de volgende regels:

  • Ik raak jullie niet aan en jullie mij ook niet. Jullie raken elkaar aan en ik instrueer alleen.
  • Ik ben en blijf gekleed
  • Vooraf hebben we een online intake gesprek met beeld waarin we met elkaar jullie hulpvraag duidelijk krijgen.
  • Jullie zorgen dat de setting sfeervol is en dat jullie drie uur ongestoord samen kunnen zijn.
  • Jullie dragen zorg voor eigen persoonlijke hygiëne en zijn fris en schoon voordat ik arriveer.
  • Jullie hebben mijn boek ‘In 10 stappen een rijker verbonden seksleven’ gelezen of doorgenomen.

Mijn coaching is gebaseerd op mijn boek ‘In 10 stappen een rijker verbonden seksleven’. Meer leren voelen, onderzoeken en ontdekken staat hierbij centraal.

Ik coach jullie NIET naar betere standjes om vanuit lust nog meer en sneller naar een orgasme toe te werken. Ik coach jullie om vanuit nog meer verbinding elkaar dieper te kunnen voelen en een nog diepere seksuele ervaring te hebben.

Davinia

Praktisch

Ik bied deze vorm van coaching maximaal twee keer per maand aan op een maandagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur.

De prijs voor dit exclusieve aanbod is exclusief reiskosten van €0,29 per kilometer met een maximum aan 100 km omtrek Den Haag. Wonen jullie verder weg en willen jullie gebruik maken van deze dienst stuur me dan een email om te kijken naar de mogelijkheden.

Prijs:  €450,-

Ik ben Davinia Heuft en mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen en stellen te bereiken en met hun mijn kennis, visie en ervaring te delen over verbindende, fijne en 
‘gezonde’ seksualiteit.

Ik neem je mee op onderzoek, ontdekking en ontwikkelingstocht rondom jouw seksualiteit. Ik leer je  over “gezonde seksualiteit” en verbinden met jezelf en vanuit daar met de ander.
Seksualiteit beleven als dansen op golven van liefde en extase. Seskualiteit, geïntegreerd met liefde, lust en verlangen zodat je vrij en vol overgave kunt genieten.

Ik draag bij aan een wereld waarin meer liefdevolle, vrije, heerlijke, gezonde en intieme seksuele ervaringen beleeft worden. Jij kan en mag volledig genieten. Het is ons geboorterecht, en ook voor jou weggelegd!

{

Vanaf het begin zag ik dat je een mega positieve en aardige vrouw bent, echt cool.

- Robin -

Na de sessies met jou hebben helderheid en stilte zich in mij nog meer verdiept. Dankbaar.

- Lucie -

Davinia is zo liefdevol en weet een goede balans te vinden tussen afstand en nabijheid.

- Annelies -

Ik heb rust gevonden, ook al heb ik nog niet direct een oplossing voor mijn dagelijkse problemen, Ik geloof echter dat dit enige tijd nodig heeft. Rust in mijn hoofd is al erg fijn! Je bent in mijn ogen een lieve en kundige expert binnen je werkgebied.

- Brigitte -

Davinia is prettig, professioneel, persoonlijk en betrokken.

- Ilona -

Dankbaar voor jou! De oprechtheid in jou is zo puur. Prachtig.

- Inge -

Davinia is heel goed in haar werk, liefdevol, zorgvuldig, aandachtig, zorgzaam, rustig, ondersteunend en ik voelde me heel veilig bij haar.

- Ingrid -

Er is een deur open gegaan waar ik heel erg blij mee ben!!

- Monique -

Davinia heeft mij goed geholpen en altijd helder uitleg gegeven over het proces waarin ik zat. Ik heb mij nooit een moment onveilig gevoeld.

- Petra -

Ik heb leren loslaten en kan nu echt gaan voelen naar wat er in mijn lichaam is en daar durf ik naar te luisteren en me aan over te geven.

- Sandy -

Ik heb veel meer ademruimte gekregen...het lijkt of mijn 'muur' om mijn hart is afgebroken en ik nu pas echt liefde kan voelen.

- Wilma -

Ik wil je laten weten dat ik je heel erg dankbaar ben voor wat je voor me hebt gedaan, maar vooral gewoon bedankt voor wie je bent.

- Tessa -