Selecteer een pagina

In 10 stappen een rijker verbonden seksleven

Op 27 augustus 2022 verschijnt mijn boek. Ik nodig je graag uit op mijn boekpresentatie om dit bijzondere moment met mij te delen.

Wil jij zeker weten dat jij mijn boek als één van de eersten in handen hebt? Bestel hem dan in de Pre-sale en dan stuur ik hem eind augustus persoonlijk naar je toe.

“Een toegankelijk boek waarin Davinia het belang van bewustwording in functie van seksualiteit begrijpelijk uiteenzet. Via 10 stappen en bijbehorende oefeningen leidt dit boek je naar een diepere en meer vervullende beleving van je seksleven.”

Kris de Rycker – Holistisch psychotherapeut & Psychotraumatherapeut

Vergroot je seksuele intelligentie en vrij op een manier die je nog niet eerder kende

Wil jij dat jouw seksleven een ultieme uiting van liefde is, maar heb je weleens het gevoel dat de lust overheerst? Ben je nieuwgierig of heb je het verlangen naar iets anders of naar meer, maar weet je niet hoe of wat? Wil jij met een andere kijk nieuwe dingen ontdekken en je seksleven een impuls geven? In dit boek ontdek je dat seksualiteit iets magisch is en een belangrijke bron van plezier en geluk kan zijn.

Ik leer je hoe je een seksueel vrijer en blijer mens wordt, door vanuit verbinding met je hart seks te beleven. De 10 stappen in dit boek helpen je om je seksuele intelligentie te vergroten en meer verdiepende en verbonden seksualiteit te ervaren.

Hierbij maakt het niet uit of je een vaste relatie hebt en samen verder wilt groeien, of dat je jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen.

De oefeningen, voorbeelden en tips in dit boek zorgen ervoor dat jij je erkend voelt in de vragen waarmee jij rondloopt. Ze zetten je aan tot verandering, zodat je ervaart dat jij alle tools in handen hebt om jouw seksleven te verrijken en je intieme liefdesleven naar ongekende hoogtes te brengen.

Boekpresentatie

Waar & wanneer?

Wellicht lijkt het je wel erg leuk om het boek live van mij te ontvangen en wil je bij de presentatie zijn? Meld je dan hieronder aan, dan ontvang ik je graag op 27 augustus van 11.00 – 13.00 uur in de kerk van Op Hodenpijl in Schipluiden.

Wat kan je verwachten?

We gaan er een bijzondere ochtend van maken die ingevuld wordt door een presentatie waar ik de 10 stappen doorloop aan de hand van mijn persoonlijke ervaring en het geheel zal worden ondersteund door prachtige live muziek. Voel je welkom om erbij te zijn en dit bijzondere moment samen met mij te vieren.

Deze kado’s zijn voor jou:

Wanneer je er live bij bent, kun je het boek ter plekke aanschaffen voor €17,50 en zal ik hem voor jou persoonlijk signeren.

Ook ontvang je naast de bijzondere beleving van deze ochtend deze 2 kado’s erbij:

1. Het boek als luisterboek zodat je waar je maar wilt verder kan ‘lezen’.

2. Mijn biografische verhaal in een mini boekvorm waarin je kunt lezen waarom en waardoor ik zo gepassioneerd ben in het begeleiden van mensen in het verder-reiken van hun seksleven.

Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Davinia

Meld je aan voor de boekpresentatie

De praktische details ontvang je daarna in je mailbox.

Bestel jouw exemplaar

Deze kado’s zijn voor jou:

Wil je zeker weten dat jij mijn boek als één van de eersten in handen hebt? Bestel hem dan nu en ik stuur hem eind augustus persoonlijk naar je toe.

Het boek kost €17,50. De verzendkosten neem ik voor mijn rekening.

Omdat ik zo blij en dankbaar ben dat het (eindelijk) zover is geef ik graag deze 2 kado’s voor jou erbij:

1. Het boek als luisterboek zodat je waar je maar wilt verder kan ‘lezen’.

2. Mijn biografische verhaal in een mini boekvorm waarin je kunt lezen waarom en waardoor ik zo gepassioneerd ben in het begeleiden van mensen in het verder-reiken van hun seksleven.

Davinia

Op voorraad

17.50

Ik ben Davinia Heuft en mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen en stellen te bereiken en met hun mijn kennis, visie en ervaring te delen over gezonde seksualiteit.

Ik wil jullie laten voelen en ontdekken wat voor jullie gezonde seksualiteit is, zodat jullie vanuit daar vrij en vol overgave kunnen genieten van elkaar en van intimiteit en seksualiteit.

Ik droom van een wereld waarin liefde-VOLLE, vrije, heerlijke, gezonde en intieme seksuele ervaringen beleeft mogen worden (ook na seksueel negatieve ervaringen). Jij kan en mag volledig genieten, het is ons geboorterecht!