Selecteer een pagina

In gesprek over… Liefde, Intimiteit en Seksualiteit

Davinia Heuft

Deze avond is bedoeld om met elkaar taboe te doorbreken en open en eerlijk in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen rondom Liefde, Intimiteit en Seksualiteit (LIS).

Elke maand staat in het teken van één thema.
Dit thema bespreken we op een laagdrempelige en luchtige manier, maar wel verdiepend en met respect voor elkaars mening en zienswijze.

Het is een feit dat wij mensen het beste en meeste leren van elkaar. Hoe waardevol is het dan om ook van en met elkaar te leren over LIS gerelateerde onderwerpen?

De avonden hebben elke keer een vast omlijnd kader.
Jij bedenkt één vraag die je graag wilt inbrengen over het betreffende onderwerp van die maand. Met elkaar onderzoeken en beantwoorden we deze vraag.

We creëeren met elkaar een veilige bedding waarbinnen we in onszelf en met elkaar kunnen verdiepen en onderzoeken rondom de verschillende onderwerpen.

Inschrijven

Praktisch

De avonden worden ongeveer één keer per maand gegeven en zijn inclusief thee en lekkers. 

Kies welk thema jij erbij wilt zijn en geef je online op.
Je ontvangt een bevestiging met het adres in je mailbox.

Davinia

15.00

Ik ben Davinia Heuft en mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen en stellen te bereiken en met hun mijn kennis, visie en ervaring te delen over verbindende, fijne en
‘gezonde’ seksualiteit.

Ik neem je mee op onderzoek, ontdekking en ontwikkelingstocht rondom jouw seksualiteit. Ik leer je  over “gezonde seksualiteit” en verbinden met jezelf en vanuit daar met de ander.
Seksualiteit beleven als dansen op golven van liefde en extase. Seskualiteit, geïntegreerd met liefde, lust en verlangen zodat je vrij en vol overgave kunt genieten.

Ik draag bij aan een wereld waarin meer liefdevolle, vrije, heerlijke, gezonde en intieme seksuele ervaringen beleeft worden. Jij kan en mag volledig genieten. Het is ons geboorterecht, en ook voor jou weggelegd!

{

Vanaf het begin zag ik dat je een mega positieve en aardige vrouw bent, echt cool.

- Robin -

Na de sessies met jou hebben helderheid en stilte zich in mij nog meer verdiept. Dankbaar.

- Lucie -

Davinia is zo liefdevol en weet een goede balans te vinden tussen afstand en nabijheid.

- Annelies -

Je bent in mijn ogen een lieve en kundige expert binnen je werkgebied.

- Brigitte -

Davinia is prettig, professioneel, persoonlijk en betrokken.

- Ilona -

Dankbaar voor jou! De oprechtheid in jou is zo puur. Prachtig.

- Inge -

Davinia is heel goed in haar werk, liefdevol, zorgvuldig, aandachtig, zorgzaam, rustig, ondersteunend en ik voelde me heel veilig bij haar.

- Ingrid -

Er is een deur open gegaan waar ik heel erg blij mee ben!!

- Monique -

Davinia heeft mij goed geholpen en altijd helder uitleg gegeven over het proces waarin ik zat. Ik heb mij nooit een moment onveilig gevoeld.

- Petra -

Ik heb leren loslaten en kan nu echt gaan voelen naar wat er in mijn lichaam is en daar durf ik naar te luisteren en me aan over te geven.

- Sandy -

Ik heb veel meer ademruimte gekregen...het lijkt of mijn 'muur' om mijn hart is afgebroken en ik nu pas echt liefde kan voelen.

- Wilma -

Ik wil je laten weten dat ik je heel erg dankbaar ben voor wat je voor me hebt gedaan, maar vooral gewoon bedankt voor wie je bent.

- Tessa -