In 10 stappen een rijker verbonden seksleven

Dit boek heb ik voor jou geschreven!
Om je alle kennis te geven over hoe jij jouw seksleven (nog) fijner kan maken en verder kan reiken vanuit verbinding met jezelf en vanuit daar met de ander.
Je vergroot je seksuele intelligentie en leert lust en verlangen te intergreren met liefde.

JIJ maakt het verschil!

 

In dit boek reik ik je 10 stappen aan waarmee je je sekuele inteligentie kunt vergoten en jezelf seksueel verder kunt ontwikkelen. Met als doel een rijker, vervullender en meer verbonden sekleven aangestuurd vanuit je hart, geintergreerd met lust en verlangen.

Je kunt het boek hier via mijn site aanschaffen dan stuur ik hem (zonder verzendkosten) naar je toe met een persoonlijk bericht.
Ook kun je hem aanschaffen bij Bol of je kunt hem bij je plaatselijke boekhandel bestellen. Hij is ook verkrijgbaar als Ebook of luisterboek (via alle luisteboek kanalen).

“Ik vind het echt een heel interessante benadering van seksualiteit die je vooropstelt.”

Goedele Liekens – Seksuoloog, Psycholoog en Belgische Politica

Vergroot je seksuele intelligentie en vrij op een manier die je nog niet eerder kende

Wil jij dat jouw seksleven een ultieme uiting van liefde is, maar heb je weleens het gevoel dat de lust overheerst? Ben je nieuwgierig of heb je het verlangen naar iets anders of naar meer, maar weet je niet hoe of wat? Wil jij met een andere kijk nieuwe dingen ontdekken en je seksleven een impuls geven? In dit boek ontdek je dat seksualiteit iets magisch is en een belangrijke bron van plezier en geluk kan zijn.

Ik leer je hoe je een seksueel vrijer en blijer mens wordt, door vanuit verbinding met je hart seks te beleven. De 10 stappen in dit boek helpen je om je seksuele intelligentie te vergroten en meer verdiepende en verbonden seksualiteit te ervaren.

Hierbij maakt het niet uit of je een vaste relatie hebt en samen verder wilt groeien, of dat je jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen.

De oefeningen, voorbeelden en tips in dit boek zorgen ervoor dat jij je erkend voelt in de vragen waarmee jij rondloopt. Ze zetten je aan tot verandering, zodat je ervaart dat jij alle tools in handen hebt om jouw seksleven te verrijken en je intieme liefdesleven naar ongekende hoogtes te brengen.

Op voorraad

17.50

Ik ben Davinia Heuft en mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen en stellen te bereiken en met hun mijn kennis, visie en ervaring te delen over verbindende, fijne en
‘gezonde’ seksualiteit.

Ik neem je mee op onderzoek, ontdekking en ontwikkelingstocht rondom jouw seksualiteit. Ik leer je  over “gezonde seksualiteit” en verbinden met jezelf en vanuit daar met de ander.
Seksualiteit beleven als dansen op golven van liefde en extase. Seskualiteit, geïntegreerd met liefde, lust en verlangen zodat je vrij en vol overgave kunt genieten.

Ik draag bij aan een wereld waarin meer liefdevolle, vrije, heerlijke, gezonde en intieme seksuele ervaringen beleeft worden. Jij kan en mag volledig genieten. Het is ons geboorterecht, en ook voor jou weggelegd!